Политика за испорака

loccitane.com.mk врши достава на купените производи преку сопствена служба за доставите во Скопје, и преку сервисот за брза испорака на пратки ELS, за достава на нарачките низ другите места во Македонија.

Купените производи ќе Ви бидат доставени со испратница, додека електронската сметка за извршеното плаќање ќе ја имате веќе добиено по електронска пошта.

Купените производи ќе Ви бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака.

Трошоците за испорака се пресметуваат според одбраниот начин на плаќање, и во зависност од моментални акции или промоции на loccitane.com.mk .

Вообичаено време за испорака на нарачките во Скопје е 1 работен ден (за нарачките направени од Недела до Четврток), 2 дена за нарачките направени во Сабота, и 2-3 дена за испорака на нарачките низ Македонија.

Во услови на вонредна состојба, доставата е бесплатна.

 

Subscribe to our customer base. The land of beauty L’OCCITANE!

You want to receive all the news and promotions for our products. Fill out your email here