Уживајте во Вашата бања

Време е за пилинг! Најдобриот начин да го користите Вашиот омилен пилинг е на сува кожа, или малку навлажнета кожа доколку кожата е сензитивна.

Дали  сакате Вашата кожа да е хидрирана и нежна? Пробајте го Shea Butter Ultra Rich Body Scrub, богат и кремаст пилинг со 10% Шеа путер кој помага да ги отстраните мртвите клетки без непотребно сушење на кожата. Доколку би сакале помирисно искуство,  Almond Delicious Paste е совршен за Вас! Уживајте во прекрасниот мирис, уникатната текстура и свилениот финиш на бадемовото масло.

Завршете го Вашиот ритуал со избор на Вашиот омилен гел за туширање за нежно чистење на кожата.

Дополнителен совет: Правете пилинг два пати неделно, но не повеќе. Честото користење на пилинг може да ја исуши Вашата кожа.


Subscribe to our customer base. The land of beauty L’OCCITANE!

You want to receive all the news and promotions for our products. Fill out your email here