Кремата и пилингот од артичока се експертска комбинација која ја зајакнува кожата и помага во редуцирањето на целулитот. Eкспертски подарок кој истовремено цели на редуцирање на целулитот, задржувањето на водата и цврстината на кожата.

  • ✔ Вегански пријателски
  • ✔ 97% состојки од природно потекло
  • ✔ 99% лесно биоразградливи состојки