Како да подготвите релаксирачка бањa

Подготвувањето на топла бања е прекрасно доживување за Вашата кожа. Направете релаксирачки, ароматичен рај и уживајте: без разлика дали сакате свиленкаста вода или када полна меурчиња, одберете ја текстурата која ќе ги разгали Вашите сетила. 

Ние го препорачуваме Lavander Foaming Bath за прекрасна пенеста бања со бонус смирувачки мирис на лаванда.


Subscribe to our customer base. The land of beauty L’OCCITANE!

You want to receive all the news and promotions for our products. Fill out your email here