Нашиот НОВ Ноќен Ресет серум ќе ја направи Вашата кожа да изгледа одморено, свежо, подмладено и сјајно. Овој наградуван серум одговара на сите типови кожа и работи во комбинација со сите серуми и креми на L’OCCITANE.