RESET + PRECIOUS

9/10 ЖЕНИ ГО ПРЕПОРАЧУВААТ ОВА ДУО*

97% ОД ЖЕНИТЕ ЧУВСТВУВААТДЕКА КОЖАТА ИЗГЛЕДА НАВИСТИНА ОСВЕЖЕНА*

94% ОД ЖЕНИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ОВА ДУО Е ПОЕФИКАСНО ОД КОРИСТЕЊЕТО САМО НА КРЕМАТА*

 

* Направен тест  на 33 жени во период од 28 дена кои користеле Immortelle Overnight Reset Oil-In-Serum + Precious крема за лице


Subscribe to our customer base. The land of beauty L’OCCITANE!

You want to receive all the news and promotions for our products. Fill out your email here